Accessoires
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij bieden snelle verzending aan over de hele wereld. Geen verkoopbelasting, beste service, Welkom om deze site te verzamelen en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Als u niet tevreden bent met onze producten, zullen we graag een retourneren accepteren.
Onbeschadigde, onbeschadigde of defecte producten die in onze online winkel zijn gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden voor terugbetaling of ruil. Alle items die ons teruggestuurd zijn, moeten in originele omstandigheden zijn, dwz ongebruikt, ongewassen, met alle bijgevoegde labels. Anders worden de artikelen aan u teruggestuurd.
terugkeer

Als u niet helemaal tevreden bent of als er een verschil is met uw bestelling, behoudt u alle documentatie en verpakking en contacteert u ons onmiddellijk door een e-mail of online te sturen. Vervolgens geven wij u verdere instructies.

1. Wij staan ​​alleen voor een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaken door ons.

2. Als het terugverpakte pakket niet alle benodigde accessoires en onderdelen bevat, worden de kosten van de accessoires en onderdelen afgetrokken van de totale productprijs en kan alleen een gedeeltelijke terugbetaling worden gegarandeerd.

3. Als u om welke reden dan ook, de grootte, de kleur of de restitutie moet wijzigen, is de reden van "In tegenstelling tot", dan wordt de afleverkosten afgetrokken van de totale productprijs.

uitwisselingen

1. Wij accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestelnummer en onze klantenservice helpt u. Als u artikelen wilt ruilen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen terug te betalen voor een terugbetaling (volgens het Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u de voorkeur geeft

2. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.

3. Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor het verzenden en verwerken van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.